Conferència de la grip al Cosmocaixa

El passat 2 de juny els alumnes de 6è vam anar al Cosmocaixa per fer una conferència sobre el que havíem après del virus de la grip. Malgrat tots ens havíem preparat l’exposició, només tres de nosaltres la vam poder fer, per temes d’espai.

També vam sentir el que havien fet les altres escoles. Algunes, com nosaltres, havien estudiat el virus de la grip i altres ens van explicar els beneficis de menjar sardines per les persones amb diabetis.

A la trobada també va assistir el Dr Tomàs Pumarola, cap de microbiologia de l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron, qui ens va felicitar per la feina feta i va dir que havíem superat les expectatives que ell tenia al començar el projecte.

Després de la conferència vam anar a una altra sala en la que vam poder ensenyar amb més detall als nens i nenes de les altres escoles la feina que havíem fet. I també vam veure el que havien fet ells. Del que vam exposar nosaltres la part que va tenir més èxit va ser l’experiment per saber el PH d’alguns líquids. En va tenir tant que fins i tot ens van venir a entrevistar els de l’Info-k!!!

Tot i que en alguns moments ens ha costat de tirar-lo endavant, aquest projecte ha sigut molt xulo i estem molt orgullosos d’haver-lo fet.

Aquí teniu les fotos de la jornada. Tan aviat com el vídeo estigui editat també el penjarem.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari